Om

Välkommen till Norrbottens museums Kulturmiljöblogg!

Här är det framförallt vi som arbetar på avdelningen för Kulturmiljö som skriver och berättar om det arbete som vi bedriver inom det otroligt breda uppdrag som museiverksamheten rymmer. Dessutom gästas bloggen av både museikollegor från övriga avdelningar här på Norrbottens museum, men även av gästbloggare utanför museet. Här möts läsaren av en blandning av arkeologi, bebyggelsehistoria, etnologi, historia, forskningsprojekt, arbetet med museets samlingar, pedagogiska projekt, föremål… Kort sagt det mesta som en anställd överhuvudtaget kan arbeta med på ett länsmuseum, en del är generellt och en del annat är specifikt för Norrbotten.

Vi hoppas på att få bjuda er på en intresseväckande läsning, aha-upplevelser, minnen och spännande händelser!

/Avdelningen för Kulturmiljö, Norrbottens museum

Nästan hela arkeologgänget! © Norrbottens museum

4 svar på ”Om

  1. Hejsan, jätttespännande läsning! Men har ni möjlighet att lägga in en RSS-läsare? Det blir enklare att följa era uppdateringar då.
    Mvh
    Johan Hägglöf

    • Hej Johan
      Kul att du gillar vår blogg. Har tyvärr inte lyckats lägga in en RSS-läsare. Dock så kommer Norrbottens museum få en ny hemsida, där troligtvis vår Kulturmiljöblogg kommer att flyttas till, så bör det gå att ordna i den vevan 🙂

Lämna ett svar