Om

På den här bloggen skriver främst vi som arbetar på avdelningen för Kulturmiljö om det arbete vi bedriver inom det otroligt breda uppdrag som museiverksamheten rymmer! Här kan ni och kommer ni läsa om bebyggelsehistoria, uppdragsarkeologi, historia,  forskningsprojekt, vården och arbetet med museets samlingar, pedagogiska projekt, föremål…kort sagt det mesta som en anställd överhuvudtaget kan arbeta med på ett länsmuseum, en del är generellt och en del annat är specifikt för Norrbotten!

Hoppas ni får en intresseväckande läsning!

Vi som  huvudsakligen skriver här heter:

Carina Bennerhag, Åsa Lindgren, Jennie Björklund, Olof Östlund, Sophie Nyblom, Lars Backman, Frida Palmbo, Jenny Dahlén Vestlund, Sara Hagström Yamamoto och Nils Harnesk.

Nästan hela gänget! © Norrbottens museum

4 thoughts on “Om

  1. Hejsan, jätttespännande läsning! Men har ni möjlighet att lägga in en RSS-läsare? Det blir enklare att följa era uppdateringar då.
    Mvh
    Johan Hägglöf

    • Hej Johan
      Kul att du gillar vår blogg. Har tyvärr inte lyckats lägga in en RSS-läsare. Dock så kommer Norrbottens museum få en ny hemsida, där troligtvis vår Kulturmiljöblogg kommer att flyttas till, så bör det gå att ordna i den vevan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s