Snart är det dags för ett nytt år

Eftersom många här på museet är lediga under mellandagarna (även dagens 0rdinarie bloggare), så tar jag tillfället i akt att skriva ett blogginlägg till. Idag är det bara Frida, Nils och jag som har varit här av arkeologerna, och i övrigt bara någon enstaka av resten av personalstyrkan på museet.

Det är för tidigt att skriva någonting om nästa år och kommande säsong för oss arkeologer. Vi håller fortfarande på att ta hand om det arbete som återstår från sommarens fältarbete.  Inför 2012 års fältsäsong har den stora tillströmningen av jobb inte börjat ännu, det brukar ske i slutet av februari och i mars.  I vilket fall som helst är jag säker på att även det kommande året kommer att bli intressant ur arkeologisk synvinkel i Norrbottens län. Håll ögon och öron öppna, för rätt vad det är så befinner vi oss i närheten av just dig.

Med dessa ord vill jag å mina och övriga arkeologers vägnar här på Norrbottens museum, önska er alla ett Gott Nytt År.

Olof Östlund

Lämna ett svar