Vill Du jobba hos oss?

Norrbottens museum söker dels en avdelningschef för Avdelningen för Kulturmiljö, där vi bloggande arkeologer och bebyggelseantikvarier arbetar, och dels en intendent till Publika avdelningen. Är Du den vi söker?

Avdelningschef för avdelningen för Kulturmiljö:
Norrbotten är ett län som ständigt utvecklas, vilket bidrar till en hel del arbetsinsatser och omfattande uppdrag med fokus på Norrbottens kulturmiljöer. Vi söker Dig som vill vara med och leda Norrbottens museums kulturmiljöarbete! Läs mer på:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=132383&departmentId=8945&MediaId=5

Sista datum för ansökan är 10 mars

Intendent vid Publika avdelningen:
Som intendent vid Publika avdelningen arbetar Du bland annat med att initiera, projektera och genomföra utställningar och annan publik verksamhet. Du fungerar som projektledare för utställningar och andra projekt och vill delta i vidareutvecklingen och förnyelsen av museets publika verksamhet! Läs mer på:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=133181&departmentId=8945&MediaId=5

Sista datum för ansökan är 17 mars

Välkommen med Din ansökan

Lämna ett svar